Τι αναλαμβάνουμε στη Genesis Web studio;

Από την πρώτη συνάντηση με τον ενδιαφερόμενο προσπαθούμε να καταστήσουμε σαφές τι ακριβώς κάνουμε και τι δεν κάνουμε... Ξέρουμε να λέμε όχι.

img01
img02

Στόχος μας οι "μικρές επιχειρήσεις"

Αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι ότι γνωρίζουμε εξ'αρχής σε ποιούς αναφερόμαστε. Αναλαμβάνουμε κυρίως τις μικρές επιχειρήσεις. Τις επιχειρήσεις δηλαδή που ασχέτως φυσικού μεγέθους, εισέρχονται για πρώτη φορά ή έχουν μικρή εμπειρία στο διαδίκτυο

Ποιος είναι ο δικός μας ρόλος;

Ο δικός μας ρόλος είναι να πάρουμε την επιχείρηση σας από το χέρι και να την αναπτύξουμε διαδικτυακά. Σας δείχνουμε το δρόμο προς την επιτυχία στο www.

img03
img04

Βήμα - Βήμα

Τα πρώτα βήματα είναι τα πιο σημαντικά στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Εμείς παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που αρμόζουν απόλυτα στις επιχειρήσεις που έχουν μικρή εμπειρία στο διαδίκτυο. Κάνουμε αποτελεσματικό business coaching στο World Wide Web.

Υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου

Αφού ολοκληρώσουμε το έργο βάσει των προδιαγραφών που έχουμε θέσει στην αρχή, σας το παραδίδουμε εφόσον σιγουρευτούμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά και χωρίς προβλήματα (1 έτος εγγύηση για κατασκευαστικά λάθη που θα παρουσιαστούν). Προσπαθούμε πολύ για να έχετε ένα σωστό after sales.

img05
img06

Κόστος συντήρησης

Πολλοί μας ρωτάνε γιατί υπάρχει κόστος συντήρησης και υποστήριξης μετά την παράδοση ενός έργου; Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος καλή υποστήριξη, γι αυτό και αναλαμβάνουμε μόνο τα έργα που μπορούμε να υποστηρίξουμε. Η υποστήριξη μετά την πώληση είναι εξίσου σημαντική με την υλοποίηση του έργου γι αυτό και ο πελάτης θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή της εταιρίας που θα συνεργαστεί. Έτσι λοιπόν σας αναγράφουμε στη συμφωνία και το κόστος υποστήριξης που ανανεώνεται σε ετήσια βάση. Η χρέωση υποστήριξης είναι με την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι αφιερώνουμε εργατοώρες είτε για να λύσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν (τεχνικά και μη) είτε για να καλύψουμε νέες ανάγκες και υλοποιήσεις έτσι ώστε να μην μένετε πίσω στον ανταγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση της υποστήριξης μπορεί να διαφέρει ανάλογα και με τις ανάγκες σας αλλά θα λάβετε αναλυτική ενημέρωση εφόσον αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας..

Ανεβείτε μαζί μας

Εφόσον όλα τα παραπάνω σας βρίσκουν σύμφωνο, επικοινωνήστε τώρα να δρομολογήσουμε και την δική σας επιτυχία στο διαδίκτυο.

img07